1 patates
1 havuç
1 kabak
1paket buzluktan bezelye (yada konserve)
2 adet patlıcan
2 adet soğan
300-400 gr kuşbaşı et
tereyağ
Yapılışı:
İlk önce etler çok büyükse doğranır ,yıkanır ön pişirme yapılır.Ben düdüklü tencerede 15 dak .kadar haşladım.Daha son-ra tereyağ eritilir,soğanlar ve havuçlar doğranıp sotelenir.Salçası konur. Kabak ,patlıcan,bezelye ve et malzemelerin üzerine konur.Tuzu ve suyu ayarlanır.Pişmesi için bırakılır. Ben yazıyı yazarken patates koymadığımı hatırladım. :))
Afiyet olsun
Merhaba:)
YanıtlaSilyemeğiniz çok harika görünüyor ellerinize sağlık :)
blogunuzda ilk takit eden ben oldum galiba :) sizi de bloguma beklerim sevgiler :)