27 Eylül 2013 Cuma

ORMAN KEBABI


Malzemeler:
1 patates
1 havuç 
1 kabak
1paket buzluktan bezelye (yada konserve)
2 adet patlıcan
2 adet soğan
300-400 gr kuşbaşı et
tereyağ

Yapılışı:
İlk önce etler çok büyükse doğranır ,yıkanır ön pişirme yapılır.Ben düdüklü tencerede 15 dak .kadar haşladım.Daha son-ra tereyağ eritilir,soğanlar ve havuçlar doğranıp sotelenir.Salçası konur. Kabak ,patlıcan,bezelye ve et  malzemelerin üzerine konur.Tuzu ve suyu ayarlanır.Pişmesi için bırakılır. Ben yazıyı yazarken patates koymadığımı hatırladım. :))

                            Afiyet olsun






















1 yorum:

  1. Merhaba:)
    yemeğiniz çok harika görünüyor ellerinize sağlık :)
    blogunuzda ilk takit eden ben oldum galiba :) sizi de bloguma beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil